Комунальна установа Сквирської міської ради

Трудовий архів
Сквирської міської територіальної громади

Київської області

a

План

План розвитку архівної справи на 2022 рік


Комунальна установа Сквирської міської ради "Трудовий архів Сквирської міської територіальної громади" планує свою діяльність на 2022 рік відповідно до основних правил роботи державних архівів України та по виконанню завдань, передбачених Програмою розвитку архівної справи в районі , Плану заходів щодо здійснення контролю за наявністю, станом і рухом документів на 2017-2021 роки.

   Відповідно до Постанови КМУ від 27.06.2012 року №590 планується розробити місцеву програму забезпечення охоронної та пожежної безпеки, збільшення площ для зберігання документів ліквідованих організацій, установ.

   Продовжиться робота по каталогізації та робота по переведенню в електронний формат каталожних карток та описів справ.

  Продовжиться робота по складанню карток фондів та робота по розміщенню нових відомостей про роботу архіву на власній сторінці веб-сайту "Електронна мережа архівів Київщини".

   В 2022 році планується здійснити перевірку наявності і стану справ у фондах №91 - (ТОВ "Влакос Премєр", 104 справ); №92 (ТОВ "Хлібороб", 528 справ); №93 (КСП "Самгородоцьке", 910 справ); .

   Планується надання консультаційної допомоги по упорядкуванні документів установ та опрацювання їх для прийняття на державне зберігання від Сквирської міської ради , ВАТ "Сквирський вентиляторний завод" м. Сквира. 

   Вирішуватимуться господарські питання для поліпшення матеріально-технічної бази. Вестиметься діловодство архіву в електронному форматі, складатимуться інформації, звіти, довідки про роботу архіву.

   Виконуватимуться запити фізичних та юридичних осіб. Надаватимуться платні послуги.